Experienta acumulata in cei 12 ani de activitate in domeniul imobiliar ne recomanda. In agentia noastra va asteapta o echipa dinamica, dedicata solutionarii prompte si competente a tuturor solicitarilor dumneavoastra.GxG Global Expert Imobiliare are ca scop atat promovarea ofertelor imobiliare cat si sustinerea interesului clientilor intr-o relatie bazata pe seriozitate, confidentialitate si profesionalism. Fiind situati intr-o zona cu vad comercial extrem de ridicat, va putem asigura ca toate ofertele pe care le primim vor avea impact maxim.

Accesul la o baza de date profesionista, avand astfel posibilitatea accesarii celor mai bune oferte existente pe piata imobiliara din Bucuresti si zonele adiacente.

Consultanta imobiliara in vederea vanzarii, cumpararii sau inchirierii de imobile si estimarea realista a valorii proprietatilor, in conformitate cu evolutia pietei imobiliare, astfel incat sa platiti un pret corect in raport cu calitatea.

Garantam siguranta tranzactiei si confidentialitatea acesteia cu maxim profesionalism.

Publicitate gratuita intr-o zona cu vad comercial extrem de ridicat, pe site-ul nostru sau in revistele de specialitate. Prezentarea spre vizionare, atat virtuala cat si fizica, a imobilelor care fac obiectul ofertei noastre.

Asigurandu-va inca o data de seriozitarea si buna credinta cu care abordam aceasta activitate, va multumim anticipat si va asteptam in agentia noastra.